تبلیغات
شاخه نبات - بریانی
پروردگارا کمتر از آنم که نامت بر زبان جاری کنم

نگارش در تاریخ چهارشنبه 14 دی 1390 توسط مهدی الف

مواد لازم :

گوشت گوسفند 500 گرم

جگر سیاه 200 گرم

ادویه 2 قاشق مربا خوری

جگر سفید 1 عدد

پیاز 4 عدد

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمک قدری

مغز گردو

لیمو ترش تازه

ریحان یا ترخون

زعفران

طرز تهیه:

گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگک باشد .

گوشت را با 2 عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم ,
جگر سیاه را که قبلا ساطوری کرده ایم و همچنین مغز گردو را اضافه میکنیم سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود ونصف قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را هم روی نان میریزیم, بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ریحان ترخون  روی آن می ریزیم  و میل میکنیم




طبقه بندی: آشپزی، 

 
 
 

 
.: Professional Themes in SWEET KISS :.
SWEET KISS