تبلیغات
شاخه نبات - شش انداز
پروردگارا کمتر از آنم که نامت بر زبان جاری کنم

نگارش در تاریخ چهارشنبه 14 دی 1390 توسط مهدی الف

مواد لازم

گردو 100 گرم
پیاز سرخ‌شده سه قاشق غذاخوری
بادنجان یك عدد
پوست هندوانه‌ رنده‌شده یك پیمانه
گوجه‌فرنگی رنده‌شده یك پیمانه
رب انار دو قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی یك قاشق غذاخوری
گلپر، نمك و فلفل به میزان لازم

شش انداز

شش انداز

طرز تهیه

قسمت سفید هندوانه كه مابین پوست سبز و قسمت قرمز هندوانه است را گرفته و رنده كنید و با یك قاشق روغن در قابلمه سرخ كرده تا بپزد، سپس گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید. بادنجان را نگینی خرد كرده و سرخ كنید و در انتها گردو ساییده شده را با رب انار، گوجه‌فرنگی، پیازداغ، ادویه و بادنجان به مخلوط اضافه كرده، بگذارید تا دو ساعت به آرامی بجوشد تا غلیظ شود.




طبقه بندی: آشپزی، 

 
 
 

 
.: Professional Themes in SWEET KISS :.
SWEET KISS